Смятам, че всеки се ражда със собствен пламък и енергия. Винаги съм усещала, че ставам център, когато вляза някъде, залата се изпълва и вкарвам усмивки у хората”, казва певицата, която преди броени дни пуска най-новата си песен - “Всичко дадох”. Видеото към песента има вече над половин милион гледания. С това се похвали фолк певицата Камелия пред Нова телевизия. 

“Имаше коментари на хората, които споделят личните си впечатления и това как са се почувствали, когато са я чули. Много ми зарадва, че някой е отделил от забързаното си ежедневие да ми благодари за това, че съм го направила щастлив”, споделя певицата.

“Провокация е нужно да се прилага тогава, когато има и съдържание. Само с едни голи провокации - човек  не може да издържи дълго. Особено към днешно време всеки има възможност да бъде забелязан. Но ако няма съдържание, провокацията губи смисъл”, смята певицата. 

"Първите години и аз практикувах плейбек пеенето. Но разбрах, че живата емоция не може да се изгуби, когато си в жив контакт с публиката", призна тя. 

Камелия проговори и за приятелството си с колежката Емилия: "Когато има конкуренция, когато има и женска суета и его, приятелството е малко фин лед, по който се върви. Н някак си съумяхме да се доближим. И някак си в трудни моменти в живота ѝ винаги се появявах аз - да ѝ дам някой съвет или да я подкрепя или поне да ѝ покажа, че не е сама". "И така от такива случки наистина мога да нарека нея, семейството ѝ, наши приятели", добави тя. 

"Попфолкът се капсулова само в 2 ч. през нощта, започнаха да липсват лъскави корици, големи реклами, големи турнета с попфолк звезди- нещо, което беше изградено от "Радка Пиратка" до "Залеза и зората" и се събираха по 20-30 хил. души. Това остана като част от нашата история. Повече започна в текстовете да липсва романтика, да липсва поезия, започнаха повече реваншизъм да се вкарва в текстовете. Но пък и времето е такова, че в крайна сметка се съобразяват повече може би артисти с пазара", коментира 51-годишната фолкаджийката. 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук