Шоуто "Като две капки вода" скара бившите най-добри приятелки Златка Райкова и Гери-Никол. Само за два месеца - колкото са минали от старта на предаването до сега, те се превърнаха от първи дружки в заклети врагини, които не могат да се гледат, пише "Уикенд".
Златка, която е като абонирана за последните места в състезанието за имитатори, започнала открито да обвинява бившата си дружка в договорки с журито. Моделката била смъртно обидена, че въпреки усилията и старанието си, вечно е на дъното на класацията. В същото време на нея, както и на повечето зрители, й прави впечатление, че оценяващите системно си затварят очите пред гафовете на Гери-Никол и поне засега тя се очертава като един от сигурните финалисти в предаването.

В началото изкусителката се правела на разсеяна и не давала тази явна дискриминация да развали отношенията й с милионерската щерка. Постепенно обаче все повече се настройвала срещу певицата и към момента двете били в студена война, твърдят хора от екипа на шоуто. Блондинките не си позволявали да се нападат открито, но отношенията им били в точка на замръзване - вече не се срещали извън шоуто, не си говорели, дори избягвали да се поглеждат. 

Пред хората Златка спазвала добрия тон, но с близки споделяла, че Гери може да е платила на журито за точките, които получава. В същото време Райкова, която се радва на много положителни оценки трудно се отлепя от дъното в "Капките". В последните седмици тя била толкова огорчена, че дори не искала да си показва носа навън. 

Общата съдба на унижени участнички станала причина Златка да се сближи със Софи Маринова. Ромската перла е другата, която е вечно на дъното в оценките на журито. Дори огромната й фенска маса не може да й помогне. Говори се, че и тя била обидена на предаването, но понася по-леко поражението си.