Васил Василев-Зуека стяга куфарите и заминава да живее в слънчева Испания. Водещият ще остане там до септември и вече си е наел къща като все още организира пътуването си. Самият той потвърди информацията, пише "Галерия".

"Заминавам със семейството си на дълга лятна ваканция. Да речем, в Испания. Най-важното е да си отдъхнем добре. Едва след това бих могъл да хвана четката и да рисувам, засега мисля само за почивка", заяви Зуека. 

Талантливият актьор ще проучва и възможността на място да остане да работи и да живее в страната на Сервантес с жена си - режисьорката Анна Вичева и сина им - седемгодишният Стефан. Затова и продуцентът Маги Халваджиян усилено търси друг водещ на "Маскираният певец" на мястото на Зуека в случай, че актьорът реши да остане в странство. Хитовото шоу ще има трети сезон през есента, като миналата година негови водещи бяха Геро и Зуека. 

Освен като актьор и водещ, комикът вече се е реализирал и като художник, макар да определя себе си като любител. Той подреди първата си авторска изложба живопис през май. Картините му бяха разпродадени само за пет дни.

Карините му с Дон Кихотовци се радват на огромен успех сред неговите приятели и сред публиката в социалните мрежи. Нищо чудно Зуека да се надява да грабне публиката в Испания с картините си и да остане да твори там.