100 бона за един ден пръсна рапарът Криско. Най-оборотният в момента роден изпълнител подкара суперскъп джип, оборудван с всички екстри, пише столичен ежедневник.

Криско на воля харчи натрупаните от участия пачки. Графикът му е запълнен за месеци напред. Почти всяка вечер той има участие в нощен клуб. Само за един час той прибира 8000 лева. С тази сума рапърът задминава дори чалга певицата Преслава, която е известна със скъпата си тарифа. Криско има и немалко покани за участия на частни партита, за което получава още по-голямо възнаграждение.


Вечният враг на 100 кила сложи в сметката си и хонорар от 50 000 лева за участието си като жури в предаването "Х фактор".
"За Криско парите не са проблем. Всеки ден банковата му сметка нараства. Работи здраво, инвестира в скъпи клипове, но и печели. Той излезе най-хитър от всичките, защото сам се продуцира. Не се отчита на никого, каквото изкара си е за него. Не е обвързан и с договор. Сам решава къде да пее и с кого. На всички останали изпълнители им е доста по-трудно с продуценти като Саня Армутлиева например", убеден е приятел на рапъра.