Един от най-колоритните участници в Hell's Kitchen България Гичка Красимирова разказа на репортера Александър за "На кафе" каква е тя извън предаването, за детството си, семейството, работата и готвенето. 

"Когато не готвя, аз съм винаги усмихнат, откровен, забавен и позитивен човек. Имах прекрасно детство с много игри и се радвах на малките неща. Израснах в съвсем нормално семейство с висок морал" - разказа Гичка. 

"Разликата между училищния стол и Hell's Kitchen е огромна. Силната ми страна в предаването е характерът ми, а слабата - липсата на опит в подобна кухня", сподели атрактивната участничка за шоуто.  

"Най-яркият ми спомен от детството е как отивах с баба на бостана, а също дядо как ме возеше с каручката и го карах да ми пее. Не харесвам хората, които лъжат и са лицемерни. Повечето са станали големи егоисти, мислят първо за себе си, а след това за другите.

Майка ми е майстор баничар, а баща ми е хлебар. Цялото ми семейство се занимава с тесто, свекър ми беше готвач също 25 години. Със съпруга ми се запознахме преди 16-години и от тогава сме заедно", споделя още тя.