Само така можех да се защитя от едни паразити в Къщата, които не изтрезняваха. В Къщата само аз и Джино не пиехме алкохол и Мимето. Трябваше да се науча да се защитавам. Това заяви Луна за първи път, коментирайки случката, в която тя буквално полудя и се сби в шоуто.
"Успях да ги разоблича и да видят какво представляват. Предисторията не е показана, има монтаж. Динко нахлу в банята, докато се къпех. Няма как да се боря физически с тези мъже, а когато са пияни, единственият подход е с тяхното поведение да се защитя. Тук много добре се видя, че има двойни стандарти. Ако трябваше някой да си тръгне, то всички вече трябваше да напуснат Къщата", каза тя пред Гала в студиото на "На кафе".

"Константин лично ми призна, че е наркоман. Не знам шега ли е било или истина. Динко ме пребиваше, връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Аз сама излязох, по собствено желание си тръгнах. Багажът ми беше приготвен часове преди Биг Брадър да си обяви решението", призна звездата.

Луна заяви, че е благодарна все пак на "Биг Брадър" за поканата и е била част от предаването с цел да направи шоу.

Припомняме, че в понеделник в Къщата на шоуто имаше извънредна ситуация, след като певицата излезе извън кожата си. Тя полудя и започна да се заяжда с Константин, който реши да й вика Лукче (както в предишна мисия стана ясно, че я наричали част от феновете й). Певицата се подразни на думите му и започна да се кара с него. Това не бе всичко, минути по-късно тя нападна и Людмила Захажаева, казвайки й, че мирише на урина и е крайно време да се изкъпе. Това провокира масово недоволство, започна борба с вода и пластмасови бутилки, а Светлана дори бе задърпана от изпълнителката на "Не става". По-късно през деня напрежението съвсем ескалира, след като Динко си позволи да счупи екстравагантните сини очила на Луна. Тя обаче се нахвърли с шутове върху Захажаева, а след масовото меле Динко буквално занесе певицата в изповедалнята.