С атрактивен спектакъл, пресъздаващ пътуването на героинята на Луис Карл - Алиса, бяха представени MH Purple Sauvignon Blanc 2017, MH Blue Cabernet, Sauvignon, Syrah и Mavrud 2017 и MH 12.12 Malbec, Cabernet Franc и Syrah 2016 „Всеки иска да види и намери магията в живота си, онази приказна част, спираща дъха му, но малко хора вярват в нея истински.

Това е моят свят и той може и ще бъде такъв какъвто искам да бъде. За втора, поредна година отново искам да ви покажа моята приказка, вдъхновена от писател, живял в своето въображение, сътворил свят на чудесата, където всичко е възможно, просто защото има някой, който вярва в него.” – с тези думи Мария Христева, основател на популярен винен бранд, приветства гостите в столичния Готъм клуб. Сред тях бяха чаровната репортерка на „Папараци” и носителка на титлите Miss Top of the World 2017 и Lady Bulgaria 2016 Universal, Мисис България 2010 Йордана Димитрова, Дони Чачова – Мис Баба 2015, топ-моделът Велина Узунова, актрисата Гергана Стоянова, Вики от Мастило и много други. Бяло, червено вино и розе буквално затанцуваха на сцената в хореографията на балет Денс Студио Дежа Вю, дело на Констанция Терзиева.

Своето колоритно присъствие отбеляза и Лудият Шапкар, герой от вечната класика на Луис Карол. В епилога на приказката, младият негосиант Мария Христева представи своя екип и енолога Петър Илиев. Декорите, фон на спектакъла „MH Wonderland”, проектирани от самата Мария, бяха дарени на сдружение „Вярвам в теб”, създадено от Калина Паскалева. Те ще станат част от център за сценични изкуства, в който децата да развиват уменията си за изява и общуване. Еврооптик, осигуриха професионален екип, който ще извърши очен скрининг на учениците от СУУУС за деца с увреден слух „Проф. Дечо Денев”. Присъстващите приятели, близки, журналисти и партньори се потопиха в автентичната атмосфера на божествената напитка, споделяйки иновативиня подход на създателката на MH Wines да открива изключителни съкровища, скрити из старите залежали бъчви на някоя малка и непозната изба, пазени яростно от енолозите и да ги поднася със своя почерк за любителите на виното. Всеки от гостите получи специален тематичен, шоколадов подарък.
 Снимки: Пламен Колев