Култовото шоу за имитации "Като две капки вода" май чука на вратата, ако съдим по това, което казва Маги Халваджиян. Продуцентът качи многозначително клипче в профила си в социалните мрежи, което говори много за намеренията му.

По всичко изглежда, че той се подготвя активно за десети сезон на любимото шоу на хиляди българи. Очаква се съвсем скоро да се появи и официална информация за конкретната дата на старта му в ефира на Нова телевизия. До момента от официалната страница на формата става ясно, че такъв със сигурност ще има.

"9 сезона те ви вълнуват, разсмиват, шокират, превръщат понеделниците ви в празник! Добре дошли през ДЕВЕТ СЕЗОНА В ДЕСЕТИЯ! "Като две капки вода: Винаги в десетката!" Скоро по Нова", гласи постът в социалната мрежа. Не по-малко любопитен се оказа и този на Халваджиян.
 

Подробности за новите звезди и изненади в "Капките" все още няма, защото се пазят упорито в тайна, но все пак се говори, че този път ще можем да се насладим на неподозирани кътчета от таланта на Владимир Михайлов, Виктория Георгиева, Крисия, Илиян Тупалката, както и някои от обичайните заподозряни на Халваджиян, като Рафи Бохосян, Мария Игнатова, Ненчо Илчев, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров.

Загадка засега е и кой ще застане на мястото на Васил Василев-Зуека, който емигрира от България миналата година и вече живее в Испания. Очакванията са това да бъде Герасим Георгиев-Геро.