Водещият на шоуто за имитации „Като две капки вода” Димитър Рачков определено има афинитет към името Мария. Още със старта на новия сезон на шоуто актьорът започна да се задява с гласовитата търновка Мария Илиева.

"Мария, Господи колко си красива. Още не мога да повярвам, че ти вече си майка, а аз не съм бащата", започна я шоуменът. След това в продължение на няколко секунди не спираше да целува ръцете и да я обсипва с комплименти.Този понеделник, малко преди да се качи в асансьора, за да излезе на сцената като ромския славей Софи Маринова, Мария Илиева показа безименния пръст на лявата си ръка, за да може цяла България да види пръстена, който Рачков й е подарил.„Нося пръстена, който ми подари миналия път, с диаманта. Това не е оборотния. Искам цяла България да разбере какво се случва между нас”, каза певицата, влязла бързо в шеговития тон на Рачков. Той пък побърза да уточни, че бижуто не било купено от него, а го е взел на екранната си половинка Васил Василев-Зуека.

Шегичките между певицата и актьора продължиха и на сцената. Водещите решиха, че Софка (Мария Илиева) трябва да се ожени за своя Гринго и бързо я  издокараха като булка. На сцената се появи и младоженеца, а Рачков се зае с нелеката задача да сложи жартиер на булката.


След няколкоминутно дупене под роклята на певицата, той бе готов с изпълнението на задачата.

Но вместо секси аксесоарът да бъде свален от младоженеца, под роклята отново се навря актьорът.  

„Зуек, само жартиера ли да махам”, попита с разочарование в гласа бургазлията.„В това шоу и на тази сцена само аз мога да слагам жартиери и да свалям”, обърна се той към разочарования младоженец, след като се появи отново в целия си блясък пред публиката.