Миглена Каканашва шокира последователите й в социалните мрежи със супер странно признание. Дизайнерката публикува своя полугола снимка и сподели доста интересни неща за това какво е правила когато е била ма едва 16 години.

Освен това Мегз намеси и певицата Андреа и руската инстаграм звезда Алена Шинкова.

Ето какво написа Каканапева (публикуваме думите й без редакторска намеса):

Много здраво в съзнанието ми са се запечатали две случки относно начина, по който изглеждам. 

Първата е как съм на 16 - може би - и гледам снимка на Андреа (казвам го с цялото си добро чувство и коментирам периода 2005-2007). На снимката тя се е облегнала на нещо като гримьорна маса и се гледа в огледало. Красива, руса, съвършена. 

По онова време аз съм 16 годишно девойче от Раковски, което живее на общежитие в Пловдив и приближавам около 20 пъти снимката, чудейки се как е възможно да е толкова идеална. И защо аз като се снимам въпреки, че съм слабичка и имам уж хубаво тяло никога просто не ми се получава така. 

Бях си спестила за едно дигитално фотоапаратче - тогава това си беше хит- и се опитвах да се снимам сама. 200 пъти позирах в различни стойки и веднъж дори не бях и 1/10та толкова хубава.

Втората - познайте какво беше първото нещо, което направих като започнах малко да изкарвам пари. Отидох и се наблъсках с филъри в лицето. 

Спомням си как изкарах снимка на Алена Шинкова (супер популярна руска инстаграмърка) и казах на лекарката - “моля те искам да изглеждам ей така”.

Трябваха ми години, за да се превърна самата аз в една от популярните жени в България, за да осъзная колко глупав е този стремеж към съвършеното. 

Трябваше ми много работа върху себеоценката ми, за да повярвам, че мога да бъда и давам пример за нещо повече от фалшиво съвършенство.