Телевизионният журналист Мон Дьо посрещна новата година в известен столичен клуб, а за страхотния купон и високия градус на настроението се погрижи гост - изпълнителката звездата Емануела, пише m.hotnews.bg.

Тя посрещна новата 2018 година в бляскавата обстановка на столична дискотека и внесе много класа, изисканост и направи купона повече от страхотен, но това не е изненада, тъй като темпераментната певица винаги създава невероятен празник всеки път, когато гостува в клуба легенда. За още по-бляскаво и стилно посрещане на 2018 година се погрижи и новия собственик на клуба легенда Димитър Иванов. Като комплимент от негово име и от името на неговия невероятен екип беше поднесено изискано френско шампанско, с което посрещането на новата година стана още по специално и бляскаво.
 

Ето какво написа известният светски журналист и водещ Мон Дьо, който във "Фейсбук" страницата си написа":

"За новите грешки... новите хора, новите срещи, новите възможности. 2018-а ще ми даде нов път и нови мечти." ... "А сега затегнете коланите, свалете маските, мечтайте смело, покажете на любимите си хора колко много означават за вас, не спирайте да им показвате, че ги обичате, влюбвате се, защото само тогава всичко има смисъл...".