Бурна вълна на възмущение в социалните мрежи предизвика повторението на издание на хитовото готварско шоу „Черешката на тортата” по Нова телевизия. Десетки и гневни, и иронични подмятания заляха виртуалното пространство, а причината е тривиална – от медията просто са пропуснали да отбележат, че по време на лятната си пауза излъчват избрани епизоди от шоуто.
Най-шумен отклик безспорно предизвика появата на екран на пишман красавицата Анита Мейзер, срещу която в момента продължава да тече процес за убийство по непредпазливост на мъжа й Николай Димов. В момента Мейзер е зад решетките на Сливенския затвор нищо, че я гледаме как запретва ръкави в кухнята на „Черешката”. А по-абсурдното е, че дори епизодите с нейно участие са част от селекцията „Най-доброто” от шоуто, пише "ШОУ" в новия си брой, който вече е на пазара.
 

„Алоооу, Нова, слагайте надпис „повторение” на Черешката
 
 - като съзрях леля Мейзер, се оцъклих и помислих, че излъчвате от Сливенския!”, написа веднага в профила си във фейсбук Павел Владимиров. А под коментара му последваха още десетки в същия дух.Всъщност откакто е в обсега на общественото внимание, името на Анита Мейзер винаги е свързвано със скандал. На съмнение бе подложена титлата й за красота, както и самочувствието на жена, която обира мъжките погледи. След убийството на мъжа й обаче всичко останало изглежда като бледа история с несъществен привкус.

В момента Анита Мейзер дефилира охолно в ефира на Нова телевизия нищо, че
 
срещу нея тече мащабен съдебен процес
 
Припомняме, че на 14 август миналата година по непредпазливост тя е причинила смъртта на съпруга си Николай Димов, след което според неведнъж тиражирани информации е предложила подкуп в размер на 30 000 евро на полицай от „Криминална полиция”, за да не извърши действие по служба!
 
Анелия ПОПОВА, в. "ШОУ"