Сръбският шампион по борба Алекса и участникът в "Айрън мен" Аспарух пренесоха конфликта си от риалитито "Игри на волята" в реални живот. Двамата са решени да уредят в юмручна схватка сметките си веднъж завинаги.

 

Сърбинът и планината от мускули дори са си уредили среща в "бара на Джаферович", т.е. на терен на друг участник в тазгодишния сезон на Игрите, пише "Телеграф".

За ескалацията на конфликта стана ясно от сторита, които Алекса публикува в Instagram. На тях се вижда чат, който е провел с Аспарух. Колосът го е залял със заплахи, включително, че ще му разпилее зъбите. Поводът е обида по негов адрес, която си позволи сърбинът.

Извън арената той нарече пред камерата Аспарух "мишка". Искрите припламнаха и на самата арена, където след номинационната битка току-що присъединилият се към Игрите от отбора на резервите сърбин си позволи да размахва пръст и да държи сметка на мъжете от "червеното" племе. А причината бе, че възлюбената му Елица му се оплака, че я пратили на елиминационна битка от тях.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук