Димитър Рачков и Веселин Маринов все пак се появиха в епизода на "Като две капки вода", но със значително 45-минутно закъснение. 

БЛИЦ припомня, че шоуто стартира без членът на журито и единият от водещите. Двамата се скараха жестоко в първия епизод на шоуто и между тях прозвучаха сериозни заплахи. Зрителите дори се питах дали Веселин Маринов ще издържи на нападките на комика. 

Явно обаче двамата не са наказани от продуцента Магърдич Халваджиян, а са причината за отсъствието им е била измислена за вдигане на рейтинга и шума около предаването.

При тях се появи Сашо Диков, който заяви, че една седмица обстановката е взривоопасна. "Двамата не искат да излизат от съблекалнята, докато не се изяснят нещата", каза Диков и нахлу в гримьорната, където стояха Маринов и Рачков. 

Двамата си крещяха и се обвиняваха кой първи е започнал скандала.

Ако кажа, кои са тия 4-5 жени, заради които сме баджанаци, целият формат "Ергенът" трябва да свърши", отсече Рачков. "Виж, и двамата се потим, само че аз не продавам потта си на феновете за лекарство", каза Рачков и добави: "в аптеката, като вляза "Веско Маринов против тръни".

Веско разкри, че Магърдич го е накарал да каже на Рачков мръсник. Рачков пък призна, че Джуди го е насъскал и явно всичко е било предварително измислено от двамата продуценти.

"Те не се понасят. Тая фирма се крепи на мене, на Геро и на счетоводителя", добави Рачков и каза на певеца, че му подава ръка. 

"Нека да отидем на сцената, предполагам и ти чакаш тоя хонорар. Предлагам да си гледаме работата. Само да ти кажа - лоша дума се забравя, но баджанак остава. Щях да кажа, че това ти е бил краят на колебливата кариера, но няма да го кажа", заяви Рачков. Двамата се прегърнаха и поеха към сцената. 
 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук