Откакто се ожени и създаде потомство, танцьорът Атанас Месечков не спира да тръби колко е щастлив. Той твърди, че 7-месечната му дъщеря Айлин е сбъдната мечта за семейството, но малко хора знаят, че съпругата му Кремена има още две деца от предишния си брак.

Запознати издават пред „Таблоид“, че понастоящем големите хлапета на бизнесдамата живеят с баща си, защото Наско не ги понасял и се старае да ги държи далеч от себе си. Пред познати се преструвал, че няма нищо против тях, но всъщност се дразнел, когато Кремена им обръщала внимание или харчела пари за нуждите им.

Месечков настоявал заможната му съпруга да влага финансови средства само в издръжката на дъщеря им Айлин, а за потребностите на другите нехаел.

Бившият мъж на Кремена пък ненавиждал Атанас, защото преди две години именно той отмъкнал съпругата му изпод носа му. По това време тя започнала уроци по танци в школата на Наско, а той като надушил, че е богата, добре се постарал да я прелъсти. Сега той водел разточителен живот на гърба на жена си – хитро точи банковите й сметки за почивки, луксозни имоти и други глезотии.

А когато бившият й разбрал, че ще стига до брак с танцьора, веднага прибрал децата при себе си. Смятал, че постъпката й е срам и позор.