Синеоката манекенка и актриса Диляна Попова има нов мъж в живота си, след като се раздели с бащата на сина си Борил - актьора Асен Блатечки, пише "Телеграф".
Тя е открила любовта в лицето на фризьора Парашкев Тодоров, когото в гилдията познават като Финчи. Двамата се познават отдавна, срещали се по работа, но наскоро бяха с общи приятели на почивка в Доминикана, където се преоткриха и задълбочиха връзката си. Двамата дори вече живеят на семейни начала и отглеждат заедно момченцето й, което вече е на две годинки и половина и е плод на греховната й любов с желания Блатечки.

Тримата бяха забелязани на разходка в столичен мол, а манекенката изглежда повече от щастлива, сякаш е забравила напълно тежките и драматични моменти, които изживя с актьора, в когото се влюби по време на снимките на "Стъклен дом".

Двамата изживяха бурен роман, който шокира светския елит у нас, тъй като Диляна зачена и реши да задържи детето от Блатечки, но въпреки обещанията му да е с нея, той се върна при жена си Катерина и дъщеря им и забрави напълно греховната си любов. Диляна изпадна в тежка депресия, от която я е извадил именно новият мъж в живота й. В профила си във "Фейсбук" Финчи е написал, че е фризьор на американското посолство в България, както и на фотосесии на различни списания. Двамата вече не крият чувствата си, но не се и натрапват в социалните мрежи с много общи снимки.

По време на разходка в мола гаджето на красавицата се грижеше като роден татко за детето на Блатечки и през цялото време го носеше на ръце, а момченцето се гушкаше в мускулестата му прегръдка. "Изглеждат като истинско семейство. Дано най-сетне е открила истинската любови и не страда повече. Много преживя това момиче", коментираха очевидци на шопинг разходката на Диляна с новия й мъж.