Две години поп фолк певицата Пламена се бори с коварното заболяване анорексия. Тежаща критичните 35 килограма и на ръба на физически и психически срив, тя съумява отново да се изправи на крака и да се усмихне на живота.
Към момента Пламена се чувства добре, старае се да спазва здравословен хранителен режим. Даже споделя, че си хапва добре, дори готви. Певицата е изхвърлила кантара от къщата си. „За мен дрехите са голям показател. Само ще ти издам, че се наложи да сменя изцяло гардероба си!“.

Пламена осъзнала проблема си след около година и половина от започването на драмата.

„Това не започва изведнъж. Започва бавно и в последствие се увличаш. Оздравяването ти зависи от това дали искаш да спреш. Смятам, че когато човек игнорира егоизма си и започне да мисли повече за близките, които го обичат, тогава успява. Погрешно е да се мисли, че чувството за глад спира. В никакъв случай не намразваш храната. Омразата е към собственото ти тяло. Когато спрях да се храня, мразех себе си и вярвах, че ако отслабна, ще се почувствам по-добре. Но уви, стана точно обратното“, споделя тя.

На въпроса дали е имала нещо общо с Коко Динев, певицата отговаря така:

"Еха, милият човек! Понякога ми става тъжно за него и за жената до него. Не го познавам лично. Била съм на участие в негово заведение и не помня да сме си казали друго освен „здравей”. Искам да му се извиня от името на всички тези хора, които си позволиха да пишат подобни глупости. Харесвам Коко и Емилия и им пожелавам да останат здраво и добро семейство“.

Паламена споделя, че е напуснала „Пайнер“, защото не се е чувствала удобно там и дискомфортът, който е усещала й пречил. Тя е убедена, че без богат любовник трудно може да пробиеш в музикалния бизнес.

Тя изпраща и послание към всички момичета, които имат проблем с анорексията:

„Моето послание е не само към жените, които страдат от хранително разстройство. Има още много състояния, които водят до фатален край, но причините за това са сходни. На всички тези момичета и момчета искам да пожелая винаги да вярват в себе си и да знаят, че всеки човек дошъл на тази земя идва с определена мисия. Да намериш себе си означава да осъзнаеш своята мисия. Чувствайте се добре в собственото си тяло, защото да обичаш тялото си означава да обичаш и цениш себе си“.