Победителят в "Биг Брадър Моуст Уонтед" - Уош Ем Си, бе гост в „На кафе” по Нова телевизия. Ето по-важното от това, което каза Уош Ем Си пред Гала:

Водещи от Нова тв жестоко се подиграха с последния победител в "Биг Брадър" (СНИМКИ) 

„Щом за трети път печели рапър, значи сме готини. Исках да бъда себе си в Къщата, пък каквото стане. Да ви кажа честно, изненадах се, че толкова харесаха поведението ми, смятам, че такова трябва да е на всички.

Тотален резил! Финалистките на Big Brother: Most wanted 2018 лъснаха само по голи цици, сутиен и евтин порно имидж

Тежи ми, че толкова ме харесват хората, надявам се и на негативни коментари. Баща ми и майка не са ме критикували. Веднага след предаването се прибрах у дома, защото нашите ми липсваха много. Изобщо не ми бе до парти, с приятелите се видях на следващия ден. Гордеят се с мен приятелите ми.

С безумен кич, тонове грим, голота, затворнически екип с налъми и евтин порно имидж се изложиха жените, прекрачили прага на Big Brother: Most wanted 2018 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Никога не съм получавал толкова много писма, още не съм ги отворил да ги прочета всичките.

Сега хората се стараят, пишат с абзаци, с добре обмислени изречения, с които се изразяват правилно. Показаха възхищение,  подкрепа към мен, обичат ме. Ако ме гледате, не знам как да ви се отблагодаря.

Все още не съм се видял с никой от съквартирантите, но и това време ще дойде. Имах покана от ЯЯ да се снимам в един клип, но бях на участие и не можах.

Сладката Джулка сигурно е на някой остров. Спечели ме с това, че е добра, тя не може да бъде лоша. Разговорите с нея ми бяха приятни, забавни, но някои неща определено ми бяха чужди, особено техните женски неща. Беше ми приятно в компанията на Джулияна, защото нямаше напрежение.

Мисля, че Никита не я подкрепих достатъчно, спомням си, че тя каза красиви и хубави думи за мен, а аз не се чувствах такъв. Бил съм нормален, изслушвал съм й проблемите, но в никакъв случай не съм усещал, че съм единственият в нейна подкрепа.

Приятелката ми Мария ми каза, че се гордее с мен и съм се представил блестящо. Всичко е наред между нас.

Майка ми е най-добрият човек в моя живот. Те си приличат с Джулката, те не могат да навредят на някой човек, непонятно е за тях. На нея и става мъчно, когато някой я финтира, излъже и я обиди, но не мисли за отмъщение, не се пали. Много е чиста и добра, малко е в повече дори. Казах й да се стяга, защото не е хубаво така. Най-добрият съвет от майка е да слушам баща си, а от баща ми - да слушам майка ми какво ми говори.

Последният подарък, който съм правил, е когато видяхме с приятелката ми една жена да се разхожда боса и в дрипи по улицата. Казах на Мария, ти имаш сто чифта кецове, що не й дадеш твоите. Тя го направи и се прибрахме с такси”, уточнява Петел.бг.