Битките в „Игри на волята“ стават все по-ожесточени и трудни, а участниците се борят всячески, за да останат в шоуто. Именно последната номинационна битка бе такава, а всички участници показаха уникални качества.

Изненада бе дори Мани, която най-накрая по чудо заплува! Е, не донесе точка за Приключенците, но пък те я похвалиха, защото очевидно има желание да помага на племето си, пише secret.bg.

Докато всички се суетяха след битката между Морунов и Рабухчиев, който донесе поредна точка за Приключенците, камерата неволно улови един много сладък миг, който нямаше как да не ни направи впечатление. За секунда видяхме как Стратимир нежно прегръща и целува по главата Паулина.

Известно е, че между Поли и Стратимир се зароди близко приятелство, а някои участници в шоуто, както и доста зрители в мрежата, коментират че между двамата има нещо повече. Те все още не са коментирали темата, но е факт, че са доста близки и си пазят гърбовете, както всички ние правим с най-любимите си хора.

Иначе Паулина заслужава аплодисменти, защото тя успя да спаси племето си от номинационен съвет, който неминуемо щеше да изпрати един на битка за оцеляване, отбелязва каналът Сошъл Вайрълс. Певицата се изправи срещу една от най-силните жени в Игрите – Красима. Битката между двете красавици беше тежка, но Поли успя да се пребори.