Теди Кацарова публикува трогателно послание заради кончината на композитора Тончо Русев. Тя уточни, че говори не само от свое име, ами и от това на майка си.
Ето какво написа в социалната мрежа вечно усмихнатата певица:

"Един изключителен човек си отиде завинаги,но остави едни от най-красивите песни някога създадени в българската музика! Помня го от дете винаги усмихнат как създаваше с майка ми и баща ми хитовете ,които пеят малки и големи и до днес! Винаги посещаваше всеки наш голям концерт и се радваше и плачеше!
Уви в чужбина сме заедно с мама,но изпращаме най-искрените си съболезнования на фамилията на скъпия ни Тончо Русев! Почивай в мир мили приятелю! Ще останеш в нашите сърца завинаги!"


Дует Ритон вчера пък признаха за какво трогателно нещо ги е помолил Тончо Русев малко преди да почине. Васил Найденов също поднесе съболезнования към близките на Маестрото и призна, че е получил страшно много от този човек. Целият музикален свят плаче заради смъртта на композитора. Повечето големи имена вече признаха за скръбта си и изразиха надежда, че той е на по-добро място.