Плеймейтката Златка Райкова издаде в аванс кои ще са финалистита на готварското предаване на Нова тв - Hell`s Kitchen. Русокосата изкусителка сподели в профила си в Инстаграм снимка с последните пет оцелели в надпреварата за 100 000 лева и възможност за работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов. 

Успелите да се преборят със стреса от вечерните резервации в кухнята на Ада са готвачите от синия отбор - Дани Спартак, Филип, Мартин и представителките на червения тим – Светла и Нина. По регламент, риалити форматът начело със световноизвестният с пиперливия си език шеф Рамзи Гордън стига кулминация с пет финалисти с черно на куртките. От снимката, пусната от Райкова, се вижда, че готвачите не са с обичайните си униформи в синьо и червено, а блестят именно със заветните черни краски.

Някои от последователите на красавицата, преквалифицирала се от модел в дизайнер, не останаха доволни от подсказката. „Махнете тази снимка! Прекалено голям спойлер е. А, ако е вярно, Иван преди Нина? Ужас!“ и „Сега да заведат дело за правата на предаването. Много тъпа постъпка от страна на Златка“, са част от коментарите в социалната мрежа. Други пък изразиха разочарование, че най-колоритният участник в първия сезон на Hell`s Kitchen у нас Гичка не е стигнала до финалната права, пише в. Монитор