Адриана Иванова ще представи България на световноят конкурс эа омъжени жени "Мисис Свят", който ще се проведе в Лас Вегас на 15-ти Януари.

Тя живее във Лас Вегас от 15 години. За конкурса, тоалетите си е доверила на едни от най- добрите родни дизайнери - Стоян Радичев и София Борисова, които вече работят по тях.

Адриана казва, че се явява на този конкурс защото иска да отвори повече врати за своята организация „Happy kids Better World”, която помага на деца във всякаква нужда.
 Тя самата е израснала в бедните квартали на Русе и мечтата и е да направи колкото се може повече деца щастливи. Преди месец на концерта на Аэис и Галена, който беше във Вегас, тя събра средства за дете, което има рядък тумор в главата и докторите му дават малки шансове да оцелее.

Парите бяха да може детенцето да си купи каквото поиска и да го направи щастливо, а парите за лечението бяха събрани само за 3 дни от българското общество във Вегас. Адриана казва че е родена под щастлива эвеэда и се надява и на конкурса тя да е с нея. Работи за една от компаниите която притежава най много казина във Вегас. Прекарва цялото си свободно време със шест годишният си син. Също така помага и эа организация на концерти на българските певци в САЩ.