Скандалният рапър Dee замина за Тайланд на почивка, заедно с приятели, сред които режисьорът Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг. Татуираният мачо и там намери канал за нелегална дрога, която спомага за доброто му настроение. Репортер на в. "ШОУ" попадна на клипче, пратено от рапъра до приятел, в което той буквално поглъща сурови листа марихуана. 


Радомир Юнаков, както е истинското име на гангстера, изглежда е голям любител на миризливата трева. Пред приятели от България споделил, че е намерил хора, които тайно му я доставят в Тайланд директно от джунглата. Това е доста опасно и необмислено негово действие, тъй като растението не е минало през никакви проверки, а знаем какви болести върлуват в тези страни. Там населението е изключително бедно и явно са намерили начин да крадат забранените листа от джунглата и да снабдяват туристите. 

Ден преди полета си за Банкок Dee и компания си спретнаха невиждан купон в мезонет в центъра на София. Явно стабилно напушен, той пусна стори в Инстаграм, от което ясно се вижда как жена прави орална любов на мъж. Компанията били 10 момчета, а в късните часове на нощта позвънили на момичета на повикване. И обикновеният ергенски запой прераснал в голяма оргия и голямо количество наркотици. 

Вероятно подобни сексоргии не са нещо ново за риалити героя и неговите приятелчета, които релаксират с пушене на трева и безобразен секс. 


Красимир КРАСИМИРОВ, в. ШОУ

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ИНФОРМАЦИИ ЧЕТЕТЕ  В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА