Поп певицата Сантра е била пред самоубийство заради мъж, издадоха нейни познати, пише Уикенд. Брюнетката съвсем наскоро се отърсила от неуспешна връзка, която съсипвала целия ѝ живот и я отказала от работата. 

В продължение на година и половина Сантра нямала нито сили, нито желание да изпее дори една нота, твърдят нейни близки. Младата изпълнителка изпаднала в дълбока депресия заради връзка с тайнствен мъж, в която не виждала никаква бъдеще. „Тази връзка беше празна и това ме съсипваше”, разказвала певицата. Нещастната любов повлияла пагубно на нейното психично състояние и тя започнала да получава паник атаки. 

„Това ѝ се е случвало и преди, но беше успяла да го преодолее. Безизходицата, в която я постави връзката с въпросния мъж, обаче я върна на изходна позиция”, разказаха  познатите на Сантра. Не е ясно точно колко е продължила въпросната „пагубна любов”, но тя докарала изпълнителката до ръба на отчаянието. Певицата не искала нито да работи, нито да се среща с хора и сериозно мислела за самоубийства. Това състояние на пълна апатия и депресия продължило година и половина.

В крайна сметка обаче Сантра успяла да го преодолее и към момента била с друг мъж, влюбена и изключително щастлива. Едва сега успява да намери сили, за да пусне нова песен – парчето ѝ „Целият свят”. Според запознати, в него певицата разказва за своята отминала нещастна връзка.