Феновете на певицата Селена Гомес започнаха да се притесняват за здравето й, след като забелязаха система в ръката й по време на Инстаграм чата й на живо с Тимоти Шаламе. Тяхната загриженост и отдаденост към звездата на "Дисни" доведе до множество коментари в социалните мрежи, в които се разискваше загадъчното медицинско оборудване.


Но освен любопитство някои от тях проявиха тревога и загриженост.

 „Моля се за здравето на Селена и наистина се надявам тя да е добре… Не мога да си представя какво е да живееш с толкова ужасно автоимунно заболяване. Изпращам много любов и прегръдки“, гласи един от коментарите с Туитър.

Припомняме, че през 2017-а актрисата беше подложена на операция по трансплантиране на бъбрек след тежки усложнения в битката й с лупусa. Това се наложи, след като автоимунното заболяване увреди нейния до степен, в която той не функционираше.

Актрисата призна, че дълго време се е срамувала от белега от операцията и всячески се е опитвала да го скрие, но само преди броени седмици тя публикува снимка по бански в Инстаграм и заяви, че вече не се притеснява от тялото си.

„Помня, че когато ми присъдиха бъбрека, в началото беше много трудно да покажа белега си. Не исках да се вижда по снимки, затова все носех дрехи които да го прикриват. Сега се чувствам по-уверена от всякога в това коя съм и през какво съм минала... и се гордея с това.“, написа тогава Гомес.