Д-р Неделя Щонова показа тъмната си страна в „Денсинг старс“. Тв водещата, която е известна с перфектното си възпитание, изненадващо заби звучен шамар на танцьора Наско Месечков пред цяла България.

Неделя посегна на партньора си по време на валса им на хита Fallin' на Алиша Кийс. Оказа се, че двамата са репетирали удара цяла седмица, за да направят изпълнението си още по-емоционално и запомнящо се.

Дали обаче невроложката наистина е цапардосала танцьора или шамарът е бил просто артистична хореография? Зрителите се разделиха в мненията си по този въпрос.

По-скептичните са убедени, че между Щонова и Месечков не е имало физически контакт и никой не е пострадал. Журито хареса изпълнението. "Видях агресията и омразата", възхити се съдийката Галена Великова.

Феновете на Наско се молят да не е изял истински шамар, защото той пострада сериозно миналата седмица. Професионалният танцьор получи фрактура на петата по време на репетициите.

Болката обаче не го отказа от състезанието и, превързан и на успокоителни, Месечков направи страхотен шопски танц с д-р Щонова. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук