Състезателят по триатлон Васил Василев е следващият елиминиран в “Игри на волята” 5. Той отпадна по медицински причини по време на елиминационния сблъсък срещу шампионката по калистеника Цвети Станева.

Васил спечели мястото си в племето на Старейшините след триумф в първата битка на Изгубените за влизане в играта. Така той се събра с брат си Момчил, но радостта им беше кратка, след като по-малкият брат беше пленен от Амазонките. 

“Игри на волята” напуска и шампионът по културизъм Валентин Петров, който влезе в екстремното риалити с дъщеря си Елена. Тя беше причината той да отиде в Чистилището по собствено желание и да напусне племето на Старейшините.

Там обаче не успя да се приобщи към Изгубените и получи техните елиминационни гласове. По време на съвета от Чистилището успя да се спаси бившата амазонка Виктория Йорданова, която си откупи мястото в играта срещу 100 златни гроша и се завърна при Старейшините.

По време на битката за спасение, която беше спечелена от Даниел от Гладиаторите, отново имаше обрат в играта. Завършилият последен Мартин Николов - Елвиса ще трябва са се бори за правото да се върне в “Игри на волята”, защото вече е част от племето на Изгубените. Милионерът ще се сблъска с тежките условия в Чистилището и ще живее без храна и удобства под открито небе.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук