Лидерите в генералното класиране Радина и Петър станаха поредната двойка, която се сбогува с романтичната надпревара „Един за друг“.

Семейството от София допусна грешка в изпитанието за двойки, а после и в играта за спасение, което ги изправи на елиминация срещу близките им приятели Габриела и Десислав. Въпреки че младежите се бориха за одобрението на останалите участници за трети път, те получиха три прегръдки, а Радина и Петър – само две.

Предизвикателството за двойки издигна партньорите високо над земята, на нестабилен мост, по който трябваше да преминат. Целта им беше да изберат по шест позитивни и шест негативни твърдения за тях, посочени от останалите участници.

С 11 точни попадения изпитанието и паричната награда спечелиха Димана и Христо, а титлата „Супердвойка на седмицата“ отиде при Кристина и Артьом. Привилегията на семейството от Бургас им позволи да разменят една от номинираните двойки, а изборът им падна върху Виктория и Георги.

Четири двойки се впуснаха в битка за спасение – Радина и Петър, Виктория и Явор, Габриела и Десислав и Александрина и Иван. С булчински рокли и официално костюми, участниците подреждаха парчетата на голяма торта, която да изкачат. Във втората част от състезанието те трябваше да наредят правилно сложен пъзел с изображението на всички останали в предаването двойки.

Най-бързи бяха Виктория и Явор, следвани от Сани и Иван.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук