Екстравагантният артист Иво Димчев претърпя инцидент. Певецът е заспал зад волана и се е блъснал в тротоар на софийски булевард. Това разказа самият той в социалните мрежи, пише "Монитор". 

„Снощи напълно трезвен, но ужасно, ужасно изморен от 13 часа презокеански полет + 2 часа интервю за bTV очевидно съм заспал на волана и изведнъж се събуждам от силен удар в отсрещния тротоар на софийски булевард.

На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича назад към спирка на рейс.

Осъзнавам, че съм навлязъл по диагонал в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар.

Благодаря се на Бог и съдбата, че в тези 5 секунди дълбок сън не е имало коли движещи се срещу мен и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на достатъчна дистанция от жив и беззащитен човек, докато поради зверска умора съм спял в няколко тона движещо се желязо.

Два светофара по-рано си казах на ум, аз не виждам нищо от умора... половината от това, което се случва на пътя аз не мога да го асимилирам от изтощение, тялото ми заспива от самосебе си, а имам още 10 мин до вкъщи. Как ще го направя?!

И изведнъж се събудих от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в стълб, в човек.
Пиян не мога да си преставя да се кача в кола. Но очевидно уморен е не по- малко опасно!

Не карайте уморени, не правете нищо уморени! Нито каране, нито готвене, нито секс. Веднъж например правих секс зверски изморен и веднага ми излезе херпес!

Снощи от умора можеше да ми излезе гробище + централен затвор! А в затвора със сигурност щеше да ми излезе и херпес! Ами... Не си струва!", написа Димчев.

Умората на изпълнителя се дължи на натовареното му пътуване до САЩ.

„За един месец в Щатите направих 25 домашни концерта, 30 едночасови интервюта, 1 нормален концерт в клуб „Хотел Кафе“ в Холувид. Остават ми още 10 домашни концерта и около 20 интервюта“, разказа той.

Димчев се похвали, че е пял в дома на режисьора Бърнард Роуз („Ана Каренина“, „Франкенщайн“), който е включил в новия си филм четири песни на талантливият нашенец.

През февруари Иво заминава за Москва.