„Банда малоумници“, „Гнусни твари, срам за човечеството“, „Плазмодии безмозъчни“ – това са само част от епитетите, с които снахата на легендарната певица Ваня Костова се  нахвърли върху интернет потребители.

Повод за гнева на Стефания Цветкова стана публикация във фейсбук, която повечето от форумците са разбрали погрешно. Става въпрос за разказ как жена от Канада организира конкурс за есе, а победителят ще спечели къща за 1,7 милиона долара.

Статията, озаглавена „Напиши есе, спечели къща” за 1,7 млн. канадски долара”, бе погрешно изтълкувана от стотици потребители. Те написаха коментар под поста с думата „Есе“, смятайки, че така ще спечелят наградата.

„Гнусотия! Затова хора като Иван Ласкин не издържат“, изригна снахата на Ваня Костова, споделяйки недоразумението. Възмутена от първосигналната реакция на хората, Стефания започна да ругае наред и самата тя направи лошо впечатление с поведението си.

„Никак не е смешно. Банда малоумници! Срам ме е от вас“, избълва жената на Боян Михайлов, която се подвизава в мрежата като Bea McCartney.

Снахата на Ваня Костова ръси цинизми в мрежата (