Банка е взела дома на Софи Маринова  - ромският славей закъснява с погасяването на вноските за апартамента в столичния квартал „Драгалеци”. Това пише в. „Уикенд”.

Чалга безработицата по време на пандемията от коронавирус и безкрайните роднини, които изхранва, са изпразнили джобовете на фолк певицата и тя  забравила, че трябва да си плаща ипотеката, която възлизала на около 1800 лева.

„Не мога да спестявам. Обичам да си купувам скъпи вещи и като имам пари, си подарявам я парфюмче, я някоя рокличка. Не  държа пари в мен. Хонорарът от „Като две капки вода” го похарчих, за да изкарам от затвора Гринго, а той ми се отблагодари с кютек”, признала пред приятелки разорената певица.

След няколко неплатени вноски и предупреждения кредиторите прибрали жилището на Маринова, а тя се изнесла на квартира. Изобщо не страдала от този факт, защото смятала, че е все тая дали ще дава пари на банката или ще плаща наем.  

Нищо от това обаче не й попречи да купи на сина си Лоренцо джип за 120 бона, като и той е на лизинг. Маринова обаче е получила сериозно намаление с ангажимента да прави реклама на автокъщата. Преди време сама сподели, че е платила 100 бона, за да освободят мъжа й.

„Дадох си всичките спестени пари, защото го обичам и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да го пуснат. Той много добре знае, че без моите пари щеше да лежи още", разказа по време на раздялата им Софи.