Американският актьор Джейсън Бигс, който е известен с ролята си в добре познатата младежка комедия "Американски пай", неведнъж е възхищавал хората с неговото творчество и позитивност. Но наскоро скръбта дойде в семейството на обичания актьор, пишат американски медии.

Съпругата на Бигс - актриса Джени Молън - написа ужасна публикация. 39-годишната майка каза, че случайно е изпуснала 5-годишния им син Сид на пода и ударът е бил толкова силен, че детето е със счупен череп. Момченцето незабавно било откарано в болница и поставено в интензивно отделение.


"В събота вечер изпуснах сина си по глава, в резултат на което той получи фрактура на черепа и завърши в интензивно отделение", написа Джени Молън.

Лекарите направили всичко възможно да поставят детето на краката си. Според актрисата бебето Сид вече се е завърнало у дома и, макар и бавно, се възстановява. Джени благодари на медицинския персонал и се обръща към други родители, които могат да попаднат в такива ужасни ситуации. "От сърце се обръщам към всички родители, които някога ще се окажат в тази позиция. Вие не сте сами ...", пише Джени.


Бигс и Молен се срещнаха на снимачната площадка на филма „Гаджето на най-добрия ми приятел” и се ожениха през 2008 г. Те имат двама сина и често пускат сладки съвместни снимки с децата в социалните мрежи.

Превод: БЛИЦ