Ожесточеният финал на „Фермата“ стартира на живо след минути и още преди полунощ ще стане ясно кой ще се окичи с титлата „победител“ и ще си тръгне със 100 000 лева по-богат.

Претендентите за голямата награда са шестима - трима мъже и три жени, но отсега трудно може да се прогнозира кой има най-големи шансове да грабне приза.   

При дамите за първенството спорят продавачката на цветя Еми, студентката по право Линда и балерината Мартина от отбор „Елбетица“, които се доказаха като много издръжливи и непоколебими.

От мъжете за чека за сто бона се конкурират сервитьорът Андрей и земеделецът Георги от зеления тим, и футболистът Костадин от „Канатица“. Ще ги подкрепя мощна агитка от отпадналите им съотборници.

Кой от шестимата финалисти ще триумфира в деветия сезон на риалитито ще зависи от резултата от битките на Арената, от гласуването на фермерите и, преди всичко, от вота на зрителите, които могат да гласуват с SMS-и на номер 1633 за Андрей, 1634 за Георги, 1635 за Емилия, 1636 за Линда, 1637 за Мартина и 1638 за Костадин, като от един номер изпращат максимум 50 SMS-а.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук