Поп певицата Цвети Радойчева направи премиера на най-новия си музикален проект "Let me be", чиято музика е написана от самата изпълнителка по време на първия локдаун.

По време на пандемията талантливата изпълнителка се отдава активно на творчество и така се ражда красивата мелодия на парчето. Текстът пък е дело на Красимир Аврамов, който е неин добър приятел и колега, а аранжимента е на Росен Стоев – Dg Rossko.

Видеоклипът към хитовия трак е дело на режисьора Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев.

За снимките,Цвети избира обстановката на луксозен столичен хотел, който е в унисон с холивудската й визия. Красавицата не за първи път показва изключителен сексапил и перфектна фигура. За шармантната си визия, Цвети Радойчева се спира на дизайнерска дълга червена рокля с паети, сексапилно златно боди и паетено сако. Изящният грим е дело на топ гримьора Борислав Соколов-Бони.

Телевизионната премиера на "Let me be" беше съвсем наскоро, в предаването "Преди обед" по bTV, където ангелогласната изпълнителка показа и своите кулинарни умения в компанията на Рая Пеева.

"Let me be" отново е песен със социална насоченост, каквито най-често са и музикалните проекти на Цвети Радойчева. С нея певицата заявява смело на аудиторията си, че най-важното нещо в живота е човек да бъде себе си, защото и именно това е най-сигурния път към успеха.