Забавна участничка седна на стола в предаването "Стани богат" тази вечер.

"Тя е медиатор на свободна практика. Потушава конфликти в онлайн пространството. Събрала се е с половинката си точно там - в сайт за запознанства. Работила е на пристанище. Членува в организация на име "Арт хулигани", има 12 скока с парашут", каза водещият Михаил Билалов при представянето на Ирина Стойчева.

Той бе истински учуден от това, с което тя се занимава: "Наистина ли има такава професия - медиатор в онлайн пространството?"

"Да, обезателно. Има", отвърна участничката.

"За първи път виждам жена професионално да потушава конфликти, а не да ги създава", пошегува се актьорът.

"Хаха, да! Аз съм по-миролюбива. То самото име Ирина означава мир", отговори тя.

"Не вярвам. Това е за заблуда. Дай ми пример за конфликт. Какви конфликти потушаваш?", попита любопитният водещ.

"Ами хората в сайтовете за запознанства не се сещат, че след време ще трябва да покажат истинското си лице. Много измислици има, които по-късно водят до обиди", започна Стойчева.

"Здрасти, казвам се Джони Деп", например. "И съм висок 1,80". Излиза, а той такъв нисък", включи се Билалов.

"И после се почват обиди. Сега ще ви разкажа един случай. Една дама се беше записала с ник нейм "рибка" и беше написала: "Търся рибар с голяма въдица, за да му изпълня три желания". Е, познайте - всички ловци станаха изведнъж рибари. Всички се хванаха", разказа Ирина, което много развесели водещия: "Ама това е страшен слоган".

"Всеки има различни цели, но всеки иска да бъде щастлив", заключи темата участничката.

В студиото бе и нейната половинка Димитър, който се оказа, че е участвал в "Стани богат". Билалов веднага го позна и го почна с питане: "Имам един въпрос към теб - кой руски композитор е бил химик? Това е въпросът, на който изгоря. Бородин? Браво, научил си урока си".

Стойчева отговори на първите пет въпроса, но преди да бъде прочетен шестият в студиото прозвуча сирената за край и така тя ще продължи участието си утре.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук