Рапърът Венци Венц се е оказал в доста конфузна ситуация, след като уникално красива кандидатка за новия сезон на най-успешното музикално шоу „Гласът на България” по bTV откровено му признала, че е влюбена в него.

Момичето оставило звездата със зяпнали уста по време на предварителните кастинги, не само защото директно му разкрило чувствата си, но и поради факта, че имала твърдото намерение да му стане гадже.

Всичко това би могло да бъде прието с голяма доза хумор, но в случая с Венци нещата не са така прости. От повече от година той е официално сгоден за танцьорката Пепи, която според запознати в светските среди, е адски ревнива. Тя не изпускала от поглед половинката си и дори започнала да танцува на участията на Павел и Венци, само и само да не му даде възможност да й кръшне. 

Именно неяснотата как Пепи ще приеме новината за напористата му фенка, истински притеснявала рапъра. Той не искал да си навлича гнева на годеницата си, още по-малко да последва съдбата на дуетната си половинка Павел. Ако красавицата обаче е преминала през кастингите, то стартира ли предаването, тя и Венци ще прекарват доста време заедно. Петият сезон на най-голямото музикално риалити се връща на екран в началото на 2018 г.

Пипомняме ви, че по време на миналогодишния сезон на „Гласът на България” Павката се раздели с колежката си Михаела Филева, с която се радваше на спокойна и щастлива 2-годишна любов. Тогава в медиите излезе слух, че причината е една от участничките в най-успешния формат – Паулина Горанова. Клюката беше подкрепена и от кадър, на който двамата седят щастливи един до друг и след който Михаела се изнесе от дома на възлюбения си.