Не е един, а двама от най-обичаните български актьори ще влязат в „Откраднат живот” този сезон. Актьорът Юлиян Вергов вече призна, че се връща в сериала. Но редом с него влиза и Владо Карамазов.

Двамата актьори, за които се шушукаше, че от няколко месеца не си говорят, вече са заровили томахавките и дори снимат заедно. Любимците на нежния пол влизат в новия сезон на „Откраднат живот”, но Карамазов упорито крие каква роля ще играе в сериала.

„Той е доста интересен персонаж”, казва актьорът, цитира „Телеграф”.

„Той много добре познава двете страни на лекарската професия”, издаде Карамазов подробности около героя си. И също така разкри, че все още не е научил сложната медицинска терминология, но скоро ще му се наложи да го направи.

Преди малко повече от месец стана ясно, че Владо Пенев също влиза в сериала, а зрителите посрещнаха с адмирации завръщането на Юлиан Вергов. Междувременно стана ясно, че и 6-годишния син на Евтим Милошев—Петър ще бъде новото попълнение в поредицата.

В шестия сезон на лентата, малчуганът ще играе син на санитар от болницата. Пепи ще си партнира с по-големия си брат–Димитър Рачков–младши, син на комика и бившата му съпруга Христина Апостолова.

10-годишния актьор вече е с постоянно присъствие в сериала, като той не е единственият му ангажимент. Въпреки крехката си възраст детето има доста сериозен опит на сцената на „Сълза и смях” в постановката „Вражалец”.

Владо Карамазов се помири с Юлиян Вергов (Влизат заедно в „Откраднат живот”)