Този сезон на „Игри на волята” и най-вече финалът на надпреварата са направили Нова телевизия най-гледаната в България. Това заявиха водещите на сутрешния блок Виктор Николаев и Мира Иванова в началото на предаването.

„Поздрав от най-гледаната телевизия за другата”, заяви Николаев.

Още вчера път от екипа на „Игри на волята” обявиха, че са имали рекордна аудитория и са изпреварили конкуренцията в лицето на bTV, който предложиха на зрителите своето риалити „Фермата” като конкуренция на „Игрите”.

По ирония на съдбата, точно в момента, в който се хвалиха, водещите и екипа зад кадър направиха „дупка в ефира”, след като обявиха прогнозата за времето, но нищо не стана.

„Получи се минута мълчание в памет на месец ноември”, пошегува се Виктор Николаев.

От Нова телевизия засега не са показали официална статистика като доказателство, че са най-гледаната телевизия. Освен това не става ясно дали става въпрос за цялата програма или само за часовете, в който се излъчват „Игри на волята” и „Фермата”.

БЛИЦ припомня, че в четвъртия сезон на риалитито, снимано в Царево, спечели сръбският шампион по борба Алекса Ерски, за което медията ни ви съобщи предварително. Във финалната битка за първото място той се бори с Филип от племето на "Безстрашните" и Георги от това на "Непобедимите". 

Голямата му награда е в размер на 100 000 лв. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук