Ново лице в "Маскираният певец" шашна всички. След като миналата година Димитър Рачков изпадна като водещ на шоуто, както и на "Като две капки вода", то тази неговата екранна половинка Васил Василев - Зуека има същата участ. 

Любимият тандем официално е аут от формата.

Миналогодишният водещ Герасим Георгиев - Геро ще продължи да води шоуто, но този път до него ще застане един от най-обичаните комици в България - Краси Радков. 

След като Слави Трифонов и Маги Халваджиян затоплиха отношенията, Радков започна да се изявява все по-често в продукции на арменеца. През пролетта бе първият гост в новото комедийно шоу на Димитър Рачков, а сега вече ще води и цяло предаване. 

БЛИЦ припомня, че show.blitz.bg предвиди рокадата още преди дни и разкри, че Зуека пада от екран.


В предаването "Здравей, България" двамата водещи издадоха подробности покрай старта на третия сезон на "Маскираният певец", но и заплетоха още повече мистерии.

„Обичам тайните и загадките и съм готов да се забавлявам. За мен ще е чест да работя на една сцена с Геро. Най-хубавото е, че с Геро никога не сме работили заедно и ще е истинско предизвикателство“, сподели Краси Радков.

Герасим Георгиев – Геро поясни, че Краси Радков е страхотен актьор с много опит и двамата ще са чудесен екип.

„Винаги сме на страната на зрителя. Ние също не знаем кой е зад маските, нямаме право да говорим с тях и дори да ги пипаме. За нас също е изпитание да разберем кои хора се крият в костюмите“ – допълни още той.
 
Енигматичните улики и музикалните изпълнения на всяка една от новите четиринадесет маски отново ще превърнат зрителите и Панела в истински детективи.

Те ще трябва да търсят отговор на поредица от загадки, за да открият коя популярна личност е успяла да опази тайната от своето семейство, приятели и цяла България. Звездите ще се борят да останат неразкрити до края на сезона, но само една от тях ще свали маската си на финала на шоуто.
 
Вече трети пореден сезон оригиналните костюми са дело на Кремена Халваджиян, а за тяхната изработка се грижи изцяло нов екип от опитни шивачи. Зад телевизионната реализация на „Маскираният певец“ стои доказаният екип на продуцентска компания „Глобал Филмс“.
 
В историята на формата в България първият победител бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на грандиозния финал на втори сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.
 
Не пропускайте да видите старта на третия сезон на шоуто на 11 септември от 20:00ч. по NOVA, когато за първи път новите маски ще излязат на звездната сцена на предаването и ще дадат всичко от себе си, за да заблудят Панела и зрителите.   

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!