Кадилакът за мен едно ниво, на което си казващ: Бро, стабилен си. Също така двигателят ще ме надживее на 100%. Това признание направи хитовият рап изпълнител 100 кила, коментирайки избора си на кола за града. Става дума за последен модел Кадилак Ескалейд. 

Първата мечта на Килата обаче било BMW 36-ца. Така по време на първия си албум Килата ровил в мрежата и намерил едно 316 в заложна къша в Добрич.

Изпълнителят отишъл да види колата. Продавачите, като разбрали кой е дошъл да им взима стоката, толкова се зарадвали, че от 2500 веднага смъкнали на 2000 лева.

Продавачите му казали, че много му отивала, защото била черна и с отрязани предни пружини, за да е по-ниска. Големият плюс на колата бил CD changer с 10 диска. 

Изпълнителят обаче бил още зелен с купуването на автомобили и останал доста изненадан от последващите разходи по освежаване на автомобила.

С този автомобил 100 Кила изкарал едни 3 страхотни години. След това обаче той продал колата, за да може да си плати снимането на клип.

Килата и разказа една доста комична история с една доста комична кола. Понеже не е имал автомобил, той е наемал такива от свой приятел, за да ходи по участия.

Един път обаче на приятеля му останало само едно Рено 5, на което пишело "Пътна помощ". Така след силно напоено участие на Никулден килата тръгнал към друго участие и бил увеличил музиката в колата на макс - народна музика. 

Било 6 декември, но той карал колата само по тениска и къси панталонки. Сппрял на бензиностанция и шашнал с автомобила си всички, викайки, че е "Пътна помощ" и ако някой има нужда, може да го закачи. 

Килата призна, че постоянно ходи на курсове за усъвършенстване на шофьорските си умения. Той разказа и защо. При едно обучение той се учел как да спира и завива извънредно.

След курса уменията му потрябвали буквално на следващия ден, когато в силен дъжд в Пловдив на пешеходна пътека пред него кола набива спирачки внезапно заради пешеходец а изпълнителят е трябвало да извърши сложна маневра, за да не удари първо автомобила птпред , а след това и пешеходеца. 

За да научите какви още коли е имал 100 кила, посетете auto.blitz.bg.