Английският производител на елитни автомобили Rolls-Royce създаде уникален модел за свой клиент милиардер. В резултат се е получил истински шедьовър. Като резултат наистина може да се твърди, че парите може да гупят всичко, което душата поиска. 

Представете си, че вие сте достатъчно богати, за да се обърнете към автомобилния производител и да му кажете: "Искам да направите за мен точно това".

Именно така е направил и един милиардер от Япония. В крайна сметка на бял свят се появява колата Rolls-Royce Phantom с допълнителното име Oribe.

Автомобилът е разработен в сътрудничество с Hermes. Ако вие не сте запознати с Hermes, не се разстройвайте. Компанията произвежда модни аксесоари, от рода на дамска чантичка за 25 000 долара и калъфче за Apple за 1 500 долара. В случай, че имате желание и възможност, винаги може да си ги закупите. 


Phantom Oribe е поръчан от японския милиардер Юсака Маедзава. Вероятно, идеята за колата му е дошла в главата, след като той си е купил частен самолет. 

Той е искал колата, която той нарича сухопътен реактивен самолет, да допълва истинския му реактивен въздухоплавателен съд. Заедно двете компании под негово ръководство обединили усилията си в сферата на създаване на лукса, за да произведат един изключително изискан автомобил. 

За да научите повече, посетете auto.blitz.bg.