Отчитайки колко важна роля играе воланът в управлението на автомобила, някои производители са направили всичко възможно, той да изглежда колкото се може по-добре. 

Новите версии имат различни копчета за функции. През изминалите години автомобилната промишленост подари няколко изключително лъскави и невероятно уникални волана на феновете. Нека сега да разгледаме някои от най-необичайните за цялата им история. 

Освен това, че формата им е кръгла, всичките тези естетични волани добавят оттенък и атмосфера към интериора на автомобила. 

Lamborghini Sesto Elemento

Необичайният волан с кръгла форма, но един от най-добите, които вие бихте могли да откриете в четириколесен автомобил. Ако ви е интересно, защо компанията Lamborghini е направила само 20 екземпляра от Sesto Elemento, просто направете пауза от няколко секунди, върнете се на картинката по-горе и се полюбувайте на дизайна на интериора на рулевото управление, красиво облицовано с червена кожа. 

Представете си, че седите зад този волан, стискайки го в ръцете си в позиция девет на три или седем на един, натискате с крак педала на газта и изпреварвате всичко, което ви се изпречи на пътя. 


За да научите повече, посетете auto.blitz.bg.