Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Последният в английската Висша лига след три кръга Уест Хям трудно спечели след обрат с 3:1 при визитата си на третодивизионния АФК Уимбълдън и преодоля първия кръг на турнира за Купата на Лигата. „Чуковете“ инвестираха близо 100 милиона паунда за нови попълнения това лято, но едва сега записаха първата си победа за сезона във всички турнири след три поражения за първенство.

Домакините поведоха с гол на Джо Пигот (2) още в самото начало след пас на Пинок, но в 18-ата минута останаха в намален състав, след като Родни Макдоналд получи два жълти картона в рамките на пет минути и бе изгонен. Въпреки това многомилионната селекция на „чуковете“ губеше в резултата чак до 63-ата минута. Играта на гостите раздвижи привлеченият от Лацио бразилец Фелипе Андерсон, който се появи на терена след почивката и изведе Иса Диоп (63) за изравнителното попадение след силен шут. След още 20 минути игра „чуковете“ успяха да стигнат до обрата на „Кинсмедоу“ след гол на Анджело Огбона след пас на Снодград.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В добавеното време и Хавиер Ернандес (90+2) се разписа. Чичарито оформи крайния резултат след извеждащо подаване на Масуаку. Така Уест Хям трудно преодоля първото препятствие в турнира при това с почти всичките си титуляри.