Англия надигра с 3:1 като гост Финландия в мач от четвъртия кръг в надпреварата в Група 2 от Лига "Б" на Лигата на нациите. По този начин "Трите лъва" се реваншираха на феновете си за сензационната и разочароваща загуба с 1:2 на "Уембли" в Лондон от Гърция преди три дни.

След този успешен резултат Англия се изравни по точки с лидера в класирането в групата Гърция, като двата тима са с по 9 точки, но "елините" са с мач по-малко. Финландия заема последното четвърто място в групата и продължава да е без спечелена точка, а трети е тимът на Ирландия с 3 точки от 3 мача.

В 18-тата минута Анхел Гомес с чудесен пас изведе Джак Грийлиш в отлична позиция в наказателното поле на скандинавците и офанзивният халф на Манчестър Сити с удар по земя изпрати топката в мрежата зад стража Лукас Храдецки.

В 56-тата минута финландците пропиляха златен шанс за изравняване на резултата. Фредрик Йенсен се измъкна от защитата на Англия и от позиция до точката на дузпата не успя да уцели вратата, стреляйки над напречната греда, след прекрасно подаване отляво на Томи Кескинен.

В 74-тата минута Трент Александър-Арнолд на практика почти отказа домакините, правейки резултата 0:2 с блестящ изстрел от пряк свободен удар.

В 84-тата минута резервата Оли Уоткинс проби по впечатляващ начин отляво и намери с отличен пас заелия позиция на 2-3 метра пред вратата на Храдецки Деклан Райс и халфът на Арсенал само подложи крак, за да направи резултата 0:3.

Три минути по-късно Арту Хосконен стана автор на гола на утехата за "Суоми". Той изпрати топката в мрежата зад Дийн Хендерсън с глава след центриране от корнер на резервата Лео Валта, като това бе и последният по-интересен момент в срещата в Хелзинки.