Димитър Бербатов отправи жестоки критики към Манчестър Юнайтед. Бившият нападател на "червените дяволи" гостува в студиото на "Скай Спортс" и коментира равенството 0:0 с Астън Вила.

Отборът на Ерик тен Хаг удължи серията си без победа до пет мача. Този път Юнайтед поне не допусна гол след шестте попадения в мрежата си в предишните два двубоя - срещу Тотнъм и Порто.

За №1 срещу Астън Вила беше обявен Джони Еванс. А присъдата на Бербо е безмилостна - играчите на Юнайтед трябва да се срамуват предвид възрастта на Еванс. "Да се засрамят! Похвали за Еванс, който е на 36 години. Младите трябва да се учат от него", каза Бербатов.

"Критиките ще стават все по-тежки, защото Юнайтед се нуждае от победи и точки. Тимът е на 14-о място в класирането, което е невероятно. Единственото нещо, което трябва да се коригира, е да се спечелят точки. Но с начина на игра към момента това изглежда много, много трудно", коментира Димитър Бербатов.

Манчестър Юнайтед записва най-слабия си старт във Висшата лига от 35 години - само 8 точки от 7 мача. Припомняме, че през миналия сезон "червените дяволи" завършиха осми, но въпреки срамното представяне Тен Хаг не беше махнат от треньорския пост.