Съмнения за скандали в съблекалнята на Манчестър Юнайтед се появиха снощи след равенството 3:3 с Порто на португалска земя в мач от Лига Европа. „Червените дяволи“ завършиха пак с 10 души след пореден червен картон на капитана Бруно Фернандеш. Те поведоха с 2:0, допуснаха пълен обрат, но на финалната права защитникът Хари Магуайър измъкна точката.

Акцентът обаче пада не толкова върху изгонването на Бруно, а върху изненадващата смяна на Маркъс Рашфорд. Нападателят стартира великолепно – вкара първия гол и подаде за втория. След почивката обаче той изненадващо не се появи в игра.

Всички английски медии написаха, че най-вероятно Рашфорд е получил контузия. След края на мача обаче мениджърът Ерик Тен Хаг втрещи всички: „Не, не. Не е контузен Маркъс. Въпрос на тактика и на мой избор. Пуснах Гарначо, който се намира в чудесна форма. Аржентинецът играе великолепно напоследък“.

Думите на холандеца шокираха феновете на Манчестър Юнайтед. Както и медиите на Острова.

„След като Гарначо е в чудесна форма, защо тогава не го пусна титуляр? Явно има нещо в цялата ситуация“, коментират ултраси.

Появиха се предположения, че Тен Хаг е обвинил Рашфорд за  първия гол, отбелязан от Порто. Двамата си разменили остри приказки в съблекалнята и мениджърът веднага наказал англичанина, вадейки го от игра, въпреки гола и асистенцията му през първата част.

Дали наистина е така, никой не казва. Няма и да го стори, тъй като случките в съблекалнята биват разкривани чак след време в някоя автобиография.