Бившият треньор на Левски Славиша Йоканович бе подкрепен от собственика на Фулъм Шахид Хан, отхвърлил слуховете за уволнение на сърбина.

Новакът във Висшата лига спечели само в един от първите 9 кръга, губейки последните си три шампионатни мача. Така тимът от Лондон вече е зоната на изпадащите, а това увеличава напрежението върху мениджъра. Последните слухове са, че Йоканович е получил шанс да спаси поста си в следващите два кръга.

„Славиша винаги се е справял отлично начело на Фулъм, а и при положение, че до края на сезона има още 29 мача, съм сигурен, че той преобърне тенденцията“, заяви Хан преди домакинството на Борнемут в събота.

„Ще се отнася до информациите, търсещи сензация, но и напълно измислени, относно неговото бъдеще, аз съм объркан и разочарован. Призовавам всички да не вярват на написаното“, добави босът на клуба.

„Не смятам, че се нуждая от подобна подкрепа. Благодарен съм за нея и желанието ми е да зарадвам собственика и феновете на Фулъм. Напрежението е част от работата и не ме плаши“, сподели Йоканович в отговор на думите на собственика.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА