Бившата звезда на Арсенал Алексис Санчес отново ще играе на "Емиратс". Чилиецът със сигурност ще вземе в участие мача между своя Манчестър Юнайтед и бившия си тим Арсенал от 1/16-финалите за ФА Къп. Това означава, че той ще се появи на "Емиратс" за пръв път след напускането си преди година. Новината потвърди мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер.

"Алексис ще играе. Мисля, че ще му допадне, ако публиката се обърне срещу него. Като футболист, в такива случаи гордостта се обажда и си казваш "сега ще ви покажа на всички". Той бе фантастичен по време на тренировките. Надяваме се, че ще се наслади на играта", заяви Солскяер на пресконференцията си преди мача.

Двубоят между Манчестър Юнайтед и Арсенал е утре вечер. За "червените дяволи" със сигурност няма да играят контузените Маркос Рохо и Маруан Фелайни, но Крис Смоулинг и Люк Шоу ще бъдат на линия.

Треньорът на "Арсенал" Унай Емери пък няма да може да разчита на Дани Уелбек, Роб Холдинг, Хенрих Мхитарян и Ектор Бейерин, който пропуска всички мачове до края на сезона заради скъсани кръстни връзки на лявото коляно.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019