Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер определено съживи "червените дяволи". Норвежецът замени скандалния Жозе Моуриньо и сякаш върна духа на тима от времената на легендарния отбор на сър Алекс Фъргюсън, както и самият него, избягващ да гледа на живо играта на тима на Моуриньо.

Колкото и някои да отдават импулса на ефекта "нов треньор", фактите са категорични - Манчестър Юнайтед започна да постига неща, които не успяваше преди.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Юнайтед постигна убедителна победа с 4:1 срещу Борнемут в последния си двубой за годината, като тя беляза чудесна серия за отбора - три поредни победи в първенството, нещо което "червените дяволи" не бяха постигали от месец април насам и което в първите си срещи са постигали само Мат Бъзби и Жозе Моуриньо.

Играчите на Солскяер успяха да се разпишат в два случая по четири пъти в един мач, което им се отдаваше много трудно под ръководството на Моуриньо. Същото може да се каже и за звездата Пол Погба, който за последните си три мача вкара повече голове (4), отколкото във всички останали срещи от началото на сезона под ръководството на бившия си мениджър.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019