Мениджърът на английския шампион Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкри бъдещите си планове. 48-годишният испански специалист иска да остане начело на „гражданите“ и през следващия сезон 2020/21, въпреки че има слухове за негово напускане. Той никога е водил един и същи тим повече от четири сезона, а следващият би бил пети за него в Манчестър.

„Това е моят четвърти сезон. Следващият ще бъде пети, защото ще се опитам да остана още. Това е наистина дълго време. Чувствам се наистина добре тук. Трябва да се види дали заслужавам нов договор. Нивото се покачва и очакванията винаги са високи. Мога да се справя, но оставането ми не зависи единствено от мен. Сега се подготвяме за следващия мач. Като цяло има достатъчно време да се мисли за бъдещето", заяви Гуардиола преди гостуването на Уулвърхемптън този четвъртък.

„Уулвърхемптън винаги е един от трудните съперници. Предстои ни един от най-тежките мачове през сезона. Те играят изключително организирано, а техният мениджър Нуно Еспирито Санто върши чудесна работа", добави бившият наставник на Барселона и Байерн.